Verkkokaupan toimitusehdot 20.2.2019

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Kirsi Neuvosen / Copperfield Oy:n (jäljempänä palveluntarjoaja) ja niiden  asiakkaiden välillä osoitteessa http://kirsineuvonen.fi sijaitsevassa internet‐kauppapaikassa (jäljempänä kauppapaikka) tapahtuvassa kaupassa.

 

Teosten (yhdessä jäljempänä viitattuna tuotteet) hinnat sisältävät arvonlisäveron (taidegrafiikka 10 % ja 24% taidepostikortit). Tuotteiden saatavuus ja hinnat ovat näkyvillä tuote‐esittelyjen yhteydessä. Taidegrafiikan hintaan lisätään toimituskulut, mikäli tilaus on tyypiltään muu kuin noutotilaus. Taidepostikorttien toimitusmaksu on 0 €.

 

Palveluntarjoajan tuotteita voivat tilata 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt sekä rekisteröidyt suomalaiset yhteisöt (yhdessä jäljempänä viitattuna asiakas). Asiakkaan on tutustuttava ennen tilauksen tekemistä  näihin toimitusehtoihin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa yksityishenkilönä nimi, osoite,  sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero sekä syntymäaika rekisteröitynä suomalaisena yhteisönä  yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y‐tunnus sekä puhelinnumero.

 

Palveluntarjoajan asiakasrekisteri on luottamuksellinen.  Rekisterissä olevat tiedot ovat ainoastaan Kirsi  Neuvonen / Copperfield Oy:n käytössä ja palveluntarjoaja sitoutuu olemaan luovuttamatta saamiaan tietoja kolmansille tahoille. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka ilmenevät palveluntarjoajan verkkosivuilta.

 

Tietoa maksutavoista

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi

Tilausvahvistus Osapuolten välille syntyy sitova kauppasopimus, kun asiakas lähettää tilauksensa palveluntarjoajalle.  Palveluntarjoaja lähettää verkkokaupan tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen asiakkaan tilaamisen yhteydessä  ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteiden toimitustavat

Grafiikanvedokset toimitetaan Matkahuoltopakettina. Vedokset ja kehystetyt teokset toimitetaan aina Matkahuollon särkyväsuojattuna pakettina. Asiakas voi valita jakopaketin jolloin lähetys toimitetaan hänelle ilmoitettuun osoitteeseen. Jakopaketin maksu lisätään toimituskuluihin. Poikkeavan lähetystavan mahdollisesti aiheuttamista lisäkuluista vastaa  asiakas.

Matkahuoltopaketti ja Postipaketti

Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä. Taidepostikortit toimitetaan Postin kautta kirjeenä tai postipakettina. 

Noutotilaukset

Asiakas voi noutaa tilauksensa palveluntarjoajan toimipisteestä osoitteesta Pajagalleria Kirsi Neuvonen Puutarhakatu 10 B 40100  Jyväskylä. Palveluntarjoaja ilmoittaa asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään tilaajalle 1‐4‐viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin mainita tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Varastossa olevat teokset ja tuotteet toimitetaan 10 päivän sisällä. Tilausvedokset joita lähdetään vedostamaan tilauksen saapumisen jälkeen, toimitusaika on 4-8 viikkoa.

Toimitusmaksut

Kotimaa Teostilauksen toimitusmaksu riippuu teoksen koosta sekä painosta. Kehystämätön teos paino vähintään 500g: toimitusmaksu 20,00 EUR Kehystetty teos paino vähintään 1000g: toimitusmaksu 25,00 EUR Kehystetty teos paino vähintään 5000g: toimitusmaksu 30,00 EUR Kehystetty teos paino vähintään 10000g toimitusmaksu 40 EUR

Tilaukset ulkomaille Ulkomaan tilauksista sovitaan palveluntarjoajan ja asiakkaan kanssa erikseen. Asiakkaan tulee em.  tilanteessa ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan ennen tilauksen tekemistä.

Tilauksen reklamointi, peruutus, palautusoikeus ja sopimuksen purkaminen

Asiakkaa tulee reklamoida suoraan palveluntarjoajalle. Reklamointi tulee tehdä 7 vuorokauden sisällä tuoteen vastaanottamisesta.

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla peruutuksesta palveluntarjoajalle.  Peruutettaessa tilaus, on tuote palautettava käyttämättömänä ja muuttumattomana palveluntarjoajalle.  Palautukseen on liitettävä tuotteen mukana lähetetty lasku, lähete tai näiden puuttuessa muu asiakkaan  yksilöivä tunnistetieto. 

Tuotteet voidaan palauttaa veloituksetta osoitteeseen: ASIAKASPALAUTUS PAJAGALLERIA KIRSI NEUVONEN/ COPPERFIELD PUUTARHAKATU 10 B  40200 JYVÄSKYLÄ. Ilmoitukseksi tilauksen peruutuksesta katsotaan myös käyttämättömän tuotteen palauttaminen ilman  erillistä peruutusilmoitusta 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen.

Vastuunrajoitus, sovellettava laki ja toimitusehtojen muuttaminen Palveluntarjoaja ei vastaa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kauppapaikan toimimattomuudesta tai tuotteiden toimituksessa tapahtuneista viivästyksistä ja virheistä,  ellei tapahtuma ole aiheutunut palveluntarjoajan törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisuudesta.  Palveluntarjoaja ei takaa kaikkien kauppapaikassa esiteltyjen tuotteiden riittävyyttä. Kauppapaikassa tapahtuvaan kaupankäyntiin sovelletaan näitä yleisiä toimitusehtoja sekä Suomen lakia. Palveluntarjoaja voi muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle. Nämä toimitusehdot astuvat voimaan 20.2.19 alkaen.

Lain tietoyhteiskunnan palvelun tarjoamisesta mukaiset tiedot palveluntarjoajasta:

COPPERFIELD KIRSI NEUVONEN PUUTARHAKATU 10 B 40200 JVYÄSKYLÄ sähköposti: kirsi.neuvonen(at)kirsineuvonen.fi puh.+358440300120 COPPERFIELD OY Y‐tunnus: 2063375‐3 alv.rek