Vuoden alkupuolen valmistelin Sanataidetta ja aikakäsityksiä - näyttelyä Helsinkiin Galleria G:hen. Sain valmiiksi uusia aikakäsitteisiin ja vuodenaikoihin liittyviä teoksia. Moniosainen Kukkataulu Karl Blossfeltin valokuvien innoittamana valmistui. Linnen oppien mukaan kasvit on jaettu sekä feminiinisiin että maskuliinisiin teosiin. Feminiinisten teosten ornamentiikka on hennompaa pitsikuviota ja maskuliinikasveissa on selkeämmät geometriset muodot. Nature Morte- nimisen sarjan teoksissa käytin ensimmäistä kertaa sitten opiskeluvuosien puhdasta taittamatonta mustaa. Ihastuin norsunluunmustan kuulaaseen harmaaseen. Teos kuuluu vuoden aikojen teemassa syksyyn ja väritys on ruskan sävyistä poimittuja vihreitä ja punaisia.

Työhistoria -teos on kooste vuosien aikana kertyneistä vedoksista, jotka ovat sidottuina kuin tapettikirjat.

Näyttelystä Valtion kokoelmiin ostettiin Vuoden siemenvarasto, josta olin erityisen onnellinen. Vuoden siemenvaraston etsauslaatoista valmistu myöhemmin syksyllä kaksi erillistä värillistä teossarjaa; Päivän mietelause ja Filosofit, jotka liittyvät kuvan ja tekstin yhdistämiseen. Molempiin teossarjoihin etsin eri lähteistä aikaan liittyviä aforismeja, joista osassa on myös dramaattisia oivalluksia eri elämäntilanteista. Filosofit -teosten taustavärinä on savi ja kasvit ovat taitettuja sävyjä kun taas Päivän mietelauseissa on kirkkaita puhtaita värejä. Mietelauseiden tekstit on poiminut itämaisten ajatelmien joukosta ja pyrin tuomaan mukaan nostalgisen muistikuvan joka minulla on lapsuudesta radiosta kuulemaani samannimiseen ohjelmaan. Olen 90-luvulla opetellut kirjoittamaan peilikirjoitusta laatalle ja kirjoitin ajatelmat vaalealle taustalle kömpelöillä kirjaimilla.

Teosten vedostuksen sain vuoden aikana järjestettyä sekä omalle työhuoneelle osa-aikaisen vedostajan työsuhteella että Grafiikanpaja Himmelblaun vedostajien kanssa.

Vuoden alussa aloitin Tmi muotoisena ja vuoden loppupuolella perustin Copperfield Oy:n toimialana taiteellinen luominen. Vuoden alusta Jari Tölli Accountiasta aloitti sekä kirjanpidon että talousneuvontapalvelut ja vuodenlopussa tilintarkastajana aloitti Jukka-Pekka Vihinen Price Water House Coopersilta.

Yksityisnäyttelyt
Turku, Galleria Ama, Sanataidetta ja aikakäsityksiä
Pukkila, Koivulinna
Kotka, Savarte Art
Helsinki, Galleria G, Sanataidetta ja aikakäsityksiä
Oulu, Galleria Harmaja, Sanataidetta ja aikakäsityksiä

Näyttelyt
Punkaharju, Retretti
Rauma; Lönnströmin taidemuseo, Kirjahduksia taidekirjanäyttely

Apuraha
Valtion 5-vuotinen työskentelyapuraha

Bibliografia
4.1.2006 Tampereen seurakunnat Seurakuntien talon kappelin taide - Kirsi Neuvonen työsti arkea pyhäksi

Kirsi Neuvonen